Om

Siden er skabt og drevet af Jeppe Kollerup.

Jeg begyndte at interessere mig for bordopvaskemaskiner, da jeg hurtigt efter at være flyttet hjemmefra blev utrolig træt af opvasken. I en lille lejlighed er der ikke plads til en opvaskemaskine af almindelig størrelse, hvorfor kæresten og jeg anskaffede en bordopvasker. Det fungerede super godt, og jeg fik lyst til at dele mine erfaringer med bordopvaskemaskiner med andre. Dette sker gennem siden her, der gerne skulle hjælpe dig som bruger. Vores privacy policy i forbindelse med cookies osv. findes her.

Har du spørgsmål eller kommentarer til siden, er du meget velkommen til at kontakte mig gennem kontaktformularen nedenfor.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked


Please leave this field empty.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (4 votes cast)
Om, 5.0 out of 5 based on 4 ratings
Sammenlign bordopvaskemaskiner
Køb den bordopvaskemaskine, der passer dig aller bedst. Klik her for at se en sammenligning af de forskellige maskiner. Vi har samlet dem i en overskuelig tabel.
Side Karakter (0-5)

Average blog rating:

3.7