Hvor meget plads er der i en bordopvaskemaskine?

Som nævnt i en anden artikel er en bordopvaskemaskine typisk velegnet til en mindre husstand på 1-2 personer pga. dens størrelse (typisk 40 cm, 45 cm eller 5o cm høj opvaskemaskine). Bordopvaskemaskiner kan vaske mellem 4 og 6 kuverter ad gangen. Bor man alene eller er to i husstanden, vil den altså sagtens kunne klare opvasken efter familien har været til fødselsdagsmiddag.

Hvis man i nogle tilfælde er nødsaget til en opvask hver dag, kan det stadig bedre betale sig med en bordopvaskemaskine fremfor en almindelig, som det vil tage længere tid om at fylde op. Dette skyldes det meget lavere energiforbrug – bordopvaskemaskiner bruger typisk ca. 30 % mindre i energimæssig drift. Desuden kender alle til indgroet snavs på service, der har stået lidt for længe i opvaskemaskinen.

Indretning

Indretningen i selve maskinen er anderledes end “almindelige opvaskemaskiner” i og med der kun er en etage. Tingene skal altså samles noget mere, men med en god arrangering af bordopvaskemaskinen, er dette ikke noget problem. Bordopvaskemaskiner bliver desuden produceret med fleksible tallerkenrækker, så de kan flyttes ned ved opvask af større genstande. Hvis bestikkurven desuden tages ud, fås meget plads til store genstande.

Det handler om at “pakke” maskinen godt og ikke blot kaste tingene ind tilfældigt. Til gengæld kan bordopvaskemaskiner ved en god arrangering sagtens rumme noget mere end de nævnte 4-6 kuverter.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.9/5 (11 votes cast)
Hvor meget plads er der i en bordopvaskemaskine?, 3.9 out of 5 based on 11 ratings
Udgivet i Guide til køb af bordopvaskemaskine

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

HTML tags are not allowed.